IRSKA - ZELENI OTOK

IRSKA - ZELENI OTOK

Odličen in priljubljen program, tradicionalno poletno potepanje, štiri večerje vključene v ceno!
Cena:
998,00 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

1. DAN nočitev
SLOVENIJA - DUBLIN

Polet letala proti Dublinu.Po prihodu na dublinsko letališče vožnja proti Newryju, pozna nastanitev v hotelu. (v primeru zgodnejšega poleta bo ogled Dublina že prvi dan, namesto zadnji dan).

2. DAN zajtrk, nočitev
BELFAST - GIANT CAUSEWAY - SLIGO

Vožnja do prestolnice Severne Irske - Belfasta, kjer so številne znamenitosti le nekaj minut oddaljene druga od druge. Belfastski humor je črn in piker. Po ogledu znamenitosti kot so Opera, Botanični vrt in propagandne poslikave na hišah se bomo zapeljali še do Titanik četrti, kjer so izdelali Titanik in kjer je danes sodoben muzej v naravni velikosti ladje.Informativni ogled in nadaljevanje proti največjemu naravnemu čudesu - Velikanovemu nasipu (Giant ‘s Causeway). Sestavlja ga ogromno šestero kotnih stebrov, ki se spuščajo v morje kot ozka polica. Prijetno nadaljevanje poti proti Sligu.

3. DAN zajtrk, večerja, nočitev
SLIGO - GALWAY
Po najbolj neokrnjenem in slikovitem predelu Irske boste prispeli do živahnega mesta Galway. Sprehod do osrednjega trga po lesenih mostovih in slikovitih ulicah. Gričevnato pokrajino Burren zaznamuje siv

apnenec in neposeljenost, tu najdemo čudovito travniško cvetje, sijajno glasbo in na stotine starih spomenikov.

4. DAN zajtrk, nočitev
KILFENORA - LIMERICK

Sapo vam bodo vzeli Moherski klifi, ki se dvigajo nad strmimi prepadi. Sledi ogled enega najbolj avtentičnih irskih gradov Bunraty Castle. V sklopu tega si boste ogledali tudi park, katerega zaznamuje predstavitveno področje irskega podeželja 19. stoletja. Nadaljevanje vožnje v Limerick. Zapustili bomo območje najdaljše irske reke Shanon in prispeli do najlepše irske varice Adare, z očarljivo lego in s slamo kritimi zidanicami.

5. DAN zajtrk, večerja, nočitev
DINGLE

V okolici vasice Tralee se boste seznanili s "krompirjevo lakoto" in se napotili proti najlepšemu irskemu polotoku in mestecu Dingle, ki je hkrati tudi najzahodneje ležeči kraj v Evropi. Znamenitost vasice je fungie, delfin, ki je zelo popularen. Iz grofije Kerry odhod v grofijo Cork. Prebivalci pokrajine in tudi samega mesta Cork so znani po sproščenem odnosu do življenja in odrezavem humorju.

6. DAN zajtrk, večerja, nočitev
RING OF KERRY - CORK
Po delu znamenitega Ring of Kerry se bomo napotili proti gradu Blarney, kjer boste poljubili znameniti kamen na grajskem obzidju. Sledi raziskovanje mesta Cork, leta 2005 evropska kulturna prestolnica. Pravijo, da je to idealno mesto za pohajkovanje. Veliko časa ne bo, malo pa že! Sledi vožnja v smeri Dublina. Prenočevanje.

7. DAN zajtrk, nočitev
GLENDALOUGH - DUBLIN

Vožnja v Glendalough v pogorje Wicklow, kjer so po vsej pokrajini raztresene vasice in mesteca, tako značilna za podeželsko Irsko. Življenje poteka tukaj lahkotno... Slikovita hribovita pokrajina je bila prizorišče mnogih filmov o Irski. Popoldan prihod v Dublin, kjer sledi ogled mesta. Trinity College (Kolidž sv. Trojice), kjer hranijo dragoceno in, nekateri pravijo, najlepšo knjigo na svetu - Book of Kells (knjiga iz Kellsa). Možnost obiska muzejske zbirke in degustacija najbolj znanega irskega piva Guiness. Večer bomo po želji zaključili s folklornim večerom in večerjo

8. DAN zajtrk, nočitev
DUBLIN - SLOVENIJA

Sprehod po nabrežju reke Liffey do National Gallery. Nadaljevanje z ogledi: spomenik Jamesa Joyca, cerkev Jezusovega srca... Po ogledih vožnja na letališče in polet proti domu.

ODHODI 2017:

22.04.
26.04.
24.05. - Skoraj zagotovljen odhod
12.06. - Skoraj zagotovljen odhod
24.06. - Zagotovljen odhod
03.07.
15.07.
22.07. - Zagotovljen odhod
04.08. - Zagotovljen odhod
18.08.
11.09.
28.10.

CENA: 
998 € min. 40 potnikov iz drugih letališč
1.189 € min. 40 potnikov iz Ljubljane
DOPLAČILO za manjšo skupino (min. 30 potnikov) 60 €, (min. 20 potnikov) 100 €.

POMEMBNO: triposteljne sobe na vprašanje - v večini primerov so dvoposteljne z dodatnim ležiščem. Programi se lahko izvedejo v obratnem vrstnem redu. Polet bo iz Ljubljane ali iz katerega od bližnjih letališč (Benetke, Dunaj).
 

CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz, letališke in varnostne pristojbine, tri nočitve z zajtrki in štiri polpenzione v hotelih 3*, avtobusne prevoze po Irski, cestne in ostale pristojbine, zunanje oglede, stroške spremstva in organizacije potovanja.

 

POPUSTI: Otroci 2 - 12 let na dodatnem ležišču: -15%.

DOPLAČILO za manjšo skupino (min. 30 potnikov) 60 €, (min. 20 potnikov) 100 €.

DOPLAČILA PO ŽELJI OB PRIJAVI: enoposteljna soba 230 €, prevoz na letališča Milano ali Bergamo 58 €.

DOPLAČILA PO ŽELJI NA POTI: dodatni izleti ali večerne prireditve, vstopnine po izbiri, po muzeju oz galeriji (Trinity College, Book of Kells, grad);ogled in degustacija piva ter viskija s spremstvom vodnika.

 

Sorodni izdelki
NIZOZEMSKA IN AMSTERDAM

Holandija

obisk borze cvetja v Aalsmerju

ali cvetlične razstave Keukenhof!

cena že od

Cena:
259,00 €
RIM Z LETALOM IZ LJUBLJANE

Ogled Rima in Neaplja

možnost ogleda vatikanskega muzeja

že od

Cena:
499,00 €
POPOTOVANJE PO ČEŠKI
Karlovy Vary, Plzen in Praga!
Cena:
149,00 €
GARDSKO JEZERO

Ogled romantičnih mestec ob gardskem jezeru

idealen potep v poletnih mesecih

cena že od

Cena:
45,00 €